Bærbar pc reparation Odense

0Shares

pc reparation odense

 

Problem pc? Hos pc reparation odense løser vi det. Vi er dem, du kan regne med, når dit skrivebord kører langsomt, og dine programmer holder op med at virke. Fra ødelagte harddiske til inficerede maskiner, er

Vi dækker byen Odense og omkringliggende områder, og bedst af alt kan vi rette de fleste stationære computere med et enkelt besøg. Hvis dit problem er software relateret, kan vi ikke engang komme til dit hjem eller forretningslokaler. Ni ud af ti softwareproblemer kan fastsættes eksternt. Så hvis din harddisk gør slipning / klikning lyder eller din skærm holder frysning, så lad os vide. Vores professionelle, kvalificerede computer teknikere vil få dig til at arbejde igen ASAP.

Computer vil ikke tænde

Den skræmmeste ting, der kan ske med din MAC eller Windows-computer, er, at den ikke kan tænde. Du trykker på den lille tænd / sluk-knap, og der sker ikke noget. Intet startbip eller billede vises på skærmen. Lyset på skrivebordet skærmen er tændt, men din computer er helt død.

Først og fremmest ikke panik! Når folk står over for denne form for problem, har de tendens til at panikere og bekymre sig over, at alle deres vigtige data på deres pc eller MAC er væk. Mest sandsynligt er dine dokumenter og billeder sikkert, bare ikke tilgængelige for øjeblikket. Det er bedst at forlade computeren og ringe til en professionel for at se det.

Støjende pc måske skal din computer tjekkes

Nye computere kører generelt stille i forhold til ældre computere. Nyere harddiskteknologi har forbedret den støjfaktor, vi var vant til med ældre harddiske, som tidligere slog væk, da de havde adgang til dine data. I dag, hvis du bemærker klik eller slibestøj fra din pc, kan det være tegn på en defekt harddisk eller køleventilator. Disse problemer kan være særligt alvorlige, fordi hvis harddisken begynder at mislykkes, kan du risikere uopretteligt datatab, jo længere tid din harddisk spinder. Du vil gerne lukke din pc nede med det samme og få en tekniker til at kigge på den, inden der er sket flere skader, og data er ikke genoprettelige. Det samme gælder for mislykkede køleventilatorer, der kan forårsage CPU-fejl. Vores generelle tommelfingerregel, hvis din computer gør underlige lyde, sluk det og ring til os.

Vi reparerer støjende computere hele tiden for hjemmebrugere. Du kan slukke din pc på vores kontor til nedsat pris, eller en tekniker kan komme til dit hjem eller forretningssted for at afhente din maskine. Hvis det er presserende, gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at din maskine er fast og tilbage til dig.

Kan dit operativsystem ikke starte?

Dette kan ske pludselig og uden nogen synlig årsag. Nogle gange begynder din computer at indlæse, men efter nogen tid holder op med at reagere under opstartsprocessen. Dette problem kan skyldes mange faktorer.

Din computer kan forsøge at indlæse vinduer fra flytbare medier. Først og fremmest skal du kontrollere og fjerne eventuelle cd’er, dvd’er, USB-flashdrev, hukommelseskort. Fjern eventuelle digitale kameraer eller eksterne harddiske. Prøv at genstarte computeren. Hvis det fejler igen, er der noget andet der forårsager problemet. Hvis dit skrivebord viser en fejl under opstart, skyldes det sandsynligvis et problem med Windows-opdatering, driverkonflikt, malware eller hardwarekonfiguration. Dit bundkort, CPU, hukommelse eller grafikkort kan også have udviklet et problem.