Drivhuse er brugt af mange danskere

0Shares

Har tanken om at bekæmpe stigende fødevareomkostninger ved at dyrke din egen friske frugt, producere og endda urter krydsede dit sind på det seneste? Måske har det, men du er ikke bekendt med havearbejde indenfor eller uden for et drivhus! Hvis tanken om at supplere din indkomst ved at reducere ugentlige eller endda månedlige købmandspriser er spændende for dig; så er du helt sikkert kommet til det rette sted! I et samfund, hvor det ser ud til, at det eneste, der ikke vokser i hurtig takt, er løn opnået gennem vores udvalgte ansættelsesområder, kan det være en fordel at reducere omkostningerne, når og hvor du kan. Fødevare usikkerhed er et større problem, end de fleste ville indse i mange byer og byer rundt om i verden.

bruge et drivhus

Hvis du vil lære at dyrke friske men rigelige produkter i dit eget hjem eller baghave, har du måske hørt om, hvordan et drivhus kan øge din chance for succes. Usikker på hvor du skal starte? Ikke et problem, da denne artikel fortæller dig, hvordan du bruger et drivhus til begyndere! Lad os begynde, skal vi? At dyrke dit eget produkt har ikke kun økonomiske fordele, men også sundhedsrelaterede med mangel på kemikalier og konserveringsmidler, der anvendes i alle stadier af vækstprocessen.

Se de forskellige drivhuse vi har at tilbyde

Takket være videnskabelige og kliniske undersøgelser er der større eksponering og forståelse for, hvilke negative virkninger forskellige kemikalier og konserveringsmidler kan have på menneskekroppen. Med disse nye opdagelser bør det ikke komme som nogen overraskelse, at mange husstande vender sig til frisk frugt og grønt for at øge deres immunforsvar og reducere mængden af skadeligt materiale, der lægges i kroppen. Friske råvarer kan også tilføje nye smag til retter eller øge smagen af en elsket favorit! Et hurtigt resumé, det er en god ide at dyrke dit eget produkt, fordi det ikke kun er det:

Et drivhus er en træ- eller metalstruktur, der er “indbygget” eller omgivet af plastfolie. Andet materiale kan bruges som væggene i et drivhus, så længe det gør det muligt for lys at trænge igennem og luften skal cirkulere. Det er generelt form af en lille bygning med fire vægge, et tag og et enkelt indgangs- / udgangssted. Drivhus kan købes allerede samlet gennem din lokale hardware butik eller endda planteskoler, mens nogle hardwarebutikker har “drivhus kit” – som er startpakker til at opbygge dit eget drivhus. Som et praktisk alternativ kan du også købe dem online!

Se de drivhuse, som du gerne vil vælge

Et drivhus reducerer chancen for, at intermitterende vejr og sæsonbetonede problemer kan hæmme de fremskridt, din have gør, ikke kun under spiring af frø (den indledende fase, hvorved et frø skal rodfæstes og begynder at vokse), men også i den afgørende vækstsæson. Det giver også gartnerne mulighed for at dyrke deres egne produkter i komfort og kan være mindre fysisk krævende for dem med begrænsninger. Manglen på fysisk efterspørgsel i forhold til en udendørs have kommer fra de fleste planter, der er talje højt i rækker i modsætning til ned i jorden.

Et drivhus vil tilskynde den fugt, der er nødvendig for at øge væksten for at forblive i luften, samtidig med at den tillader den korrekte temperaturkontrol, der er nødvendig for visse producerer og planter. Det giver vejr- og skadedyrsbekæmpelse til sarte planter og øger længden af ​​vækstsæsonen i forhold til en udendørs have. Nogle mennesker har en tendens til at bruge et drivhus kun til begyndelsen af ​​vækstprocessen, før de flytter deres planter til en udendørs have, mens andre bruger det året rundt på grund af plads, tid eller andre restriktioner. Hverken måde er forkert, men i stedet er den rigtige måde at bruge et drivhus på at bruge det helt, hvordan du foretrækker det!