Se hvilke altaner der er gode at have

0Shares

Med mange nye materialer, moderne fremstillingsmetoder og exceptionelt håndværk til vinduer og døre i Toronto er gårdhave og altandøre blevet bredt tilgængelige i et udvalg af stilarter og designs til at skabe dit drømmehus. Din bolig altaner er en sikker havn; et sted du kan gå for at slappe af som du tager i udsigt over byen eller åbne frodige haver. I betragtning af at det er et af de få steder i dit hjem for at få trøst, er det vigtigt, at din altaner har et behageligt design, der passer til din smag. En af måderne at forbedre skønheden på din altan er ved at tilføje de rigtige altandøre. De ideelle altanerdøre skal gøre dit udvendige rum ser rummelige og elegante ud. Her er nogle faktorer at overveje, når du vælger din altanerdør:

Den bedste åbningsmetode til din entréplads

Inden du vælger en altanerdør, skal du først måle det ledige rum både på indersiden og ydersiden for at hjælpe dig med at bestemme den driftsstil, der fungerer bedst. Altaner døre kan betjenes på forskellige måder, herunder:

In-swing – Denne type dør er ganske almindelig i terrasser, fordi der er mere plads til at svinge døren indvendigt end udenfor. Denne stil maksimerer også udvendig rumbrug uden frygt for at forhindre døren. In-swing døre kan dog tillade regnvand og små snavs at blive drevet af vind til dit hjem, når de åbnes. Dette problem kan formindskes ved at installere en skærmdør for at beskytte mod elementerne.

Altaner er gode at have brug for

Out-swing – Denne type dør kræver en klar sti og masser af plads udenfor. De bruges typisk i områder, der er udsatte for høje vind og orkaner på grund af deres overlegne styrke mod stærke vinder, der skubber mod dørene.

Skydedøre – Disse er bedst til områder med begrænset plads som altanerer og solværelser, der ikke kan rumme en fuld svingdør. De hjælper med at spare på plads og faktisk gøre din altaner ser rummelig ud. De glidende glasdøre giver et klart billede af de smukke ydre og samtidig forbedrer dit hjems æstetiske appel. Du kan tilføje myggenet til dine glidende altaner døre for at holde insekter ude. Det kan være nødvendigt at medtage persienner for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed.

Dørdøre – Disse døre er også meget populære for altanerer, fordi de ikke har noget obstruktivt rækværk, hvilket gør dem let tilgængelige. De giver et temmelig simplistisk udseende til dit hjem, men lader stadig mere sollys op og giver et uhindret syn på ydersiden. Altandøre kan åbnes indeni eller uden for at maksimere ventilationen. De bør dog ikke bruges til små altaner, da de kan begrænse ledig plads.

Hvad er de bedste ting du kan vælge af altaner

Slide og fold døre – Dette er en stigende efterspørgsel efter brug af dias og fold døre for at få adgang til altaneren. Faktisk er de det naturlige valg for altanerplacering for at give en massiv åbning. De er meget tilpasselige, med store altaner døre, der måler 4-5 meter for at maksimere naturlig belysning, ventilation og en klar visning af det ydre. De giver dig mulighed for at maksimere din altaner plads. Og med deres næsten 100% åbning gør de det muligt at organisere en udendørs soiree på din altan.